Snelheid is Ranking is Omzet

Succesvol Zoekmachine Vriendelijk – Televisiereclames met hosting van 1 euro per maand zijn voor de meeste van ons fabeltjes. Ook een website in 2 minuten gemaakt voor 10 euro is te mooi om waar te zijn, al helemaal als je bezoekers wilt ontvangen via de zoekmachines.

 

succesvol zoekmachine vriendelijk

Om jouw website goed te kunnen laten functioneren moet je toch wel veel kennis in huis hebben. En ook behoorlijk wat tijd erin kunnen stoppen want zeker in het begin moet er toch wel dagelijks aan gewerkt worden.
succes gegarandeerd
Succesvolle website zoekmachine vriendelijk

zoekmachines vriendelijke websites

Na jarenlange ervaring met honderden websites en duizenden test, hosten wij op topniveau.
onlinelive succesvolle website en zoekmachine vriendelijkNu kan ook jouw website gebruik gaan maken van onze systemen.
Zo makkelijk kan het zijn.

  • Wij halen de benodigde gegevens en kopie van jouw website bij de oude hosting.
  • Wij doen de volledige wordpress installatie, alle instellingen en tests op ons platform.
  • Dan de verhuizing doorzetten met daarna nog een laatste controle.
scoren bij alle zoekmachines

mobiel en snelheid

Google is nu over op mobiele indexering. Wat inhoudt dat de webpagina’s die in de resultaten worden weergegeven gemaakt moeten zijn voor mobiele apparaten. Google heeft dus het mobiele ontwerp van de website en de snelheid als een ranking-factor voor zijn indexering gemaakt. Bedrijven die al hun bedrijfsactiviteiten op het internet hebben kunnen niet zonder een responsive website. Zolang deze nog niet auto responsive is, zullen zij steeds meer omzet gaan verliezen. Nieuwe websites moeten vanaf het begin worden gebouwd met een auto responsive ontwerp. Een responsive website past gewoon de stijl en afmetingen aan op basis van het beeldscherm waarmee de website wordt bekeken.

Samengevat, een niet auto responsive website is niet meer van deze tijd. Ook zal deze steeds verder wegzakken in de zoekresultaten. Juist daarom moet jouw website werken met de nieuwste technieken en dus toegankelijk zijn vanaf elk apparaat. Nadat dit is gerealiseerd, zal je ook vrij snel weer een toename zien van de bezoekers. Wacht niet langer en ga er vandaag nog voor zorgen dat jouw website volgens deze richtlijnen werkt. Alleen op die manier kan je weer nieuwe bezoekers ontvangen via de zoekmachines zonder dure advertenties.

OnlineLive WordPress Hosting zoekmachine vriendelijk
OnlineLive WordPress Hosting zoekmachine vriendelijk

 

 

succesvol zoekmachine vriendelijk