Tools voor Snelheid en Prestaties

Snelheid is de nieuwe ranking

 

Test jouw website met deze tools voor snelheid en prestaties.
Dit zijn onze TestResultaten OnlineLive en welke ook de jouwe kunnen worden!

Vergelijk en laat de resultaten maar voor zich spreken!

 

Jouw Website Testen

Tools voor snelheid en prestatie – hieronder staan 5 tools voor snelheid en prestatie waarmee jij jezelf kunt overtuigen van ons uniek systeem. Misschien is jouw website al optimaal en dan zullen deze test dit bevestigen. Onze ervaring echter is en wordt door Google bevestigd dat de meerderheid van alle websites hier niet aan voldoen. Elke tool heeft zijn eigen specificaties maar meestal zeggen de resultaten van Google PageSpeed al voldoende over de snelheid en prestatie.

Snelheid is de nieuwe ranking

 

Google Pagespeed Insights

google pagespeed insights gratis test
De meeste maken gebruik van de PageSpeed Insights tool van Google om te kijken hoe de website presteert en hoe je deze kunt versnellen. Gebruik jij Google Chrome? Maak dan ook gebruik van de handige browser extenties. Google weet als geen ander waar over gepraat wordt en wil ook graag dat jouw website hoog scoort. Snelheid prestatie en mobiel vriendelijk zijn de allerhoogste ranking-factoren voor jouw website. Google PageSpeed Insights laat je de performance zien voor zowel de smartphones en als voor de desktops. De maximale score is 100 en op is gebaseerd op Lighthouse. Hoe hoger je score, hoe beter de performance van je website is. Natuurlijk wil je een zo hoog mogelijke score maar het is niet noodzakelijk om een 100/100 score te halen. Zolang je website maar snel en veilig is dan zit je wel goed. Doe jouw PageSpeed Test>>>

Pingdom voor Snelheid en Prestatie

populaire tool om de snelheid van je website te testen

Pingdom is misschien wel de meest bekende en populairste tool om de snelheid van je website te testen. Bij deze snelheidstest kun je kiezen uit verschillende serverlocaties, waarna je de test kunt starten. Vervolgens krijg je een performance cijfer te zien, de paginagrootte, laadtijd en het aantal verzoeken te zien. Daaronder krijg je direct een lijst te zien met potentiële verbeterpunten waar je aandacht aan zou kunnen besteden. Verder kun je alle website acties in een watervalweergave bekijken. Zo kun je eenvoudig zien welke actie de meeste tijd in beslag neemt.
Doe jouw Pingdom Test>>>

Webpagetest voor Prestatie en Snelheid

WebPageTest geeft je weer een aantal andere mogelijkheden
WebPageTest geeft je weer een aantal andere resultaten en meerdere opties. Zo kun je de snelheidstest doen waarbij jezelf de serverlocaties kunt kiezen. Verder kun je ook aangeven via welke browser, hoe vaak en via welke connectie je wilt testen. Een video opnemen van de test is ook mogelijk. Dan zie je hoe de pagina geladen wordt. Zodra de test klaar is, dan zie je direct hoe snel alle objecten laden. Denk hierbij aan HTML, JavaScript, afbeeldingen, CSS, en meer. Je kunt hiermee achterhalen welke objecten er te verbeteren zijn. Doe jouw WebPageTest>>>

Succesvol zoekmachine vriendelijk
Kortom hopen wij dat je ondertussen overtuigd bent dat de snelheid van je website super belangrijk is en zal blijven. Met name voor de conversiepercentage is het echt dodelijk als jouw website niet snel genoeg of zelfs traag is. Door middel van deze tests kan jij nu de volgende stap bepalen overeenkomstig de resultaten. Wetende dat er binnenkort weer nieuwe richtlijnen en voorwaarden geschapen gaan worden, waardoor er weer nieuwe technieken en structuren in jouw website aangemaakt moeten worden. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw website altijd tip en top blijft, technisch perfect met de blik op morgen.

 

 

 

Laat ons dit voor jouw website doen zodat jij je volledig kunt focussen op jouw specialiteit.
De volgende zaken zijn dan goed geregeld,
tools voor snelheid en prestatie onlinelive

  • WordPress installatie altijd 1oo% geactualiseerd en volledig geupdate
  • Goede beveiliging van zowel de voorkant van de website alsmede de achterkant, het admin-gedeelte
  • HTTPS oftewel het SSL certificaat en het HTTP/2 protocol
  • 99,999% online, dagelijkse back-ups van zowel de website alsook van de database
  • Technische gedeelte altijd volgens de laatste richtlijnen en de nieuwste protocollen

Meer informatie over Hosting WordPress Websites >>>
Google PageSpeed Update Ranking

Jouw Tools Voor Snelheid en Prestaties