Snelheid is Ranking is Omzet

Hierom is Snelheid is Ranking is Omzet – Het internet wordt steeds mobieler en Google kijkt steeds kritischer naar de laadtijd van een website. Dit vooral om ervoor te zorgen dat bezoekers een goede ervaring op een website hebben. Bovendien vinden de bezoekers het fijn wanneer een website snel laadt. Om die reden is het dat alle zoekmachines snelle websites hoger beoordelen in hun zoekresultaten.

Snelheid * Ranking * Omzet

Daarnaast heeft de snelheid van een website direct invloed op de conversiepercentages. Oftewel het percentage van de bezoekers welke daadwerkelijk bijdraagt aan jouw omzet. De algoritmes en de alsmaar hogere eisen van de zoekmachines is waar een website tegenwoordig aan MOET voldoen. Deze complexe puzzel is nagenoeg niet haalbaar voor de meerderheid van de kleinere websites. Dit komt doordat het simpelweg of te duur is, of dat er gewoonweg geen tijd is om al de benodigde kennis te vergaren.

complexe puzzel seo snelheid ranking google bing zoekmachines

 

100 Score Google Pagespeed

De felbegeerde 100 score bij Google PageSpeed Insight is bijna een utopie waar slechts een klein percentage van alle websites aan kunnen voldoen. Slechts 2% haalt overal of bijna overal de 100 maar deze hebben nagenoeg geen inhoud staan op hun website. De hoogste score is niet altijd haalbaar, dit zien we vaak bij websites met een uitgebreide database of andere systemen die geraadpleegd moeten worden. Ruim in de 90 is dan het maximaal haalbare wat op zich ook een goede score is, Google houdt 95+ aan voor een hogere ranking. Vaak over het hoofd gezien, webhosting is een van de belangrijkste componenten van elke succesvolle website. Het kiezen van de beste hosting voor jouw website zal ook jouw SEO verbeteren en de omzet verhogen.

100 score bij Google PageSpeed Insight

 

Goede hosting voor jouw website

Er zijn meerdere hostingopties, maar wij gaan ervoor om de best mogelijke hosting voor jouw wordpress website te zijn. Om dit te kunnen realiseren hosten wij alleen websites met volledig onderhoud en de complete installatie. Alleen daarmee kunnen wij garanderen dat jouw website met de best mogelijke configuratie functioneert. Zelfs als er maar één website is die niet wordt geupdate, levert dat direct gevaar op voor alle andere websites die op dezelfde server staan gehost.
[wbcr_html_snippet id=”2041″]
SEO en jouw content, linkbuilding en de structuur van jouw website.
Allemaal zaken die van doorslaggevende betekenis zijn voor jouw uiteindelijke succes. Daarom zou jouw 1ste stap nu moeten zijn, op zoek naar een snellere server.

Wil je ook gebruik maken van de systemen die wij inzetten voor onze websites?
Stap dan nu over en laat ons jouw website hosten.

Waarom snelheid is ranking is omzet

De snelheid van de website maakt de eerste indruk over jouw bedrijf. Het is essentieel om te begrijpen dat je geen tweede kans krijgt als het gaat om gebruikerservaring. Lage websitesnelheid is een van de meest frustrerende dingen die mensen over jouw website zullen vertellen aan andere.

Hoogwaardige websites resulteren in hoge rendementen, lage bouncepercentages en hogere conversies. Betrokkenheid, hogere rangen in organische zoekresultaten en een betere gebruikerservaring. Trage website kost je geld en beschadigt jouw reputatie. Door de laadtijd van de pagina te verminderen, heb je een positieve invloed op marketing- en verkoopprocessen. Je krijgt meer verkeer en trekt meer gekwalificeerde leads aan die kunnen worden omgezet in klanten. In dit artikel geven we je aanbevelingen over hoe je de prestaties van jouw website en de laadtijd van de pagina kunt verbeteren.

Belang van optimalisatie van websitesnelheid

De laadtijd van de pagina is een websiteprestatie metriek die de tijd aangeeft die een pagina nodig heeft om op het gebruikersscherm te tonen. Laten we eens kijken hoe de optimalisatie van de website-snelheid invloed heeft op de belangrijkste factoren van het succes van de website.

Conversie zichtbaarheid – conversie van websites is een belangrijke factor in jouw zakelijk succes. Wat betekent dat de bezoekers moeten doen wat je wilt dat ze doen. Ze zullen bijvoorbeeld jouw product kopen, zich abonneren op nieuwsbrievencampagnes en registreren.

Hoe sneller de pagina wordt geladen, hoe hoger de conversiepercentages. Volgens het onderzoek betekent 1 seconde vertraging 7 procent reductie in conversies. Een paginavertraging van 1 seconde zou bijvoorbeeld elk jaar 10 % aan omzet kunnen kosten.

Zichtbaarheid en gebruikerservaring

Zichtbaarheid – De laadtijd van je website is ook van invloed op hoe gemakkelijk gebruikers jouw website kunnen vinden. De snelheid van websites is een van de factoren waarmee Google rekening houdt bij het rangschikken van alle websites. Een slecht presterende website heeft een slechte gebruikerservaring en krijgt daardoor minder promotie in de zoekresultaten. Sinds december 2017 is de Google-zoekmachine gestart met het rangschikken op basis van mobiele versies van pagina’s. Zelfs voor zoekopdrachten op desktopcomputers wordt snelheid en gebruiksgemak geëist. Het doel van deze beslissing is om gebruikers te beschermen tegen websites met lage prestaties die niet op alle apparaten reageren .

Gebruiksgemak – Website-gebruik, zoals snelheid van de website, laadtijd en reacties op verzoeken van gebruikers. Daarnaast heeft dat een directe invloed op de klantloyaliteit. Hoe beter jouw website presteert, hoe tevredener een gebruiker zal zijn. Een geweldige gebruikerservaring is een manier om een ​​groot klantenbestand en een sterk merk op te bouwen.

Manieren om de snelheid van jouw website te beoordelen

Voordat je de optimalisatie van je websitesnelheid start, moet je jouw huidige laadtijd bepalen en wat de site vertraagt. Stel vervolgens jouw doelen voor de prestaties van je website in. De aanbeveling voor het laden van de pagina in 2018 is minder dan 3 seconden, wordt gezien als Snel. Volgens het Google-onderzoek naar de gemiddelde mobiele snelheid in alle sectoren van de industrie ligt slechts een fractie van de websites dicht bij hun aanbevolen snelheid.

In slechts enkele stappen wordt jouw website stukken sneller en hoger geïndexeerd door de zoekmachines.seo zoekmachine vriendelijk ranking

Snelheid is Ranking is Omzet